top of page

Ønsker du å vere modell

Fotomodell søkes for photoshoots

 

Til profilering, kurs, testing av utstyr og konsepter, samt mulig formidling til aktuelle aktører innen reklamebransjen. For modellen kan dette være en ypperlig mulighet til å forsøke seg på modellyrket og samtidig skaffe seg profesjonelle bilder til en egen portfolio.

Vi benytter en TFP (Time For Prints) avtale, for egen aktivitet. TFP (Trade For Prints) er en type samarbeid mellom modell og fotograf der fotografen samtykker i å gi modellen bilder fra en photoshoot, i bytte mot modellens tid. Dette er en veldig vanlig samarbeidsform over hele verden. Les mer om TFP her. For mange er TFP-shoots en mulighet til å leve ut modelldrømmen, og for noen få er det til og med starten på en karriere som modell.

TFP-avtalen gir modellen et representativt utvalg av de beste bildene fra photoshootene, uten noe kostnad. Modellen kan benytte bildene til eget formål så lenge publisering inkluderer en referanse til fotografen.

Dersom et prosjekt lykkes med formidling til en agent eller et modellbyrå, vil modellen bli godtgjort med opptil 30% av netto avkastning fra salg av bildene.

Dersom du er interessert i å prøve deg som modell, fyll da gjerne ut skjemaet.

bottom of page