Portrett 

fotografering.

scroll

Praktisk info om fotograferingen

På fotograferingen kan du få sminke/hår gjort av en proffesjonell sminkør / frisør mot et tillegg i prisen.

Du kan selv velge om du skal sminket og styles på håret i studio eller i salong. Vi har samarbeid med noen sminkører/frisører/salonger med pakkepris på styling. Dersom du ønsker pakkepris på sminkør/frisør må du ta kontakt med oss på mail. Prisen på sminke/hår kommer i tillegg til prisen på fotografering.

Fotograferingen skjer i Knut Petter´s Foto sitt studio i Fosnavåg, og varer i 40 minutter (totalt 1 time med bytting og opprigging av klær/bakgrunn og studiolamper).

Du kan bytte mellom to forskjellige bakgrunner og to forskjellige antrekk. Vi har mange forskjellige bakgrunner å tilby, alt ifra hvit til rosa, lilla, blå, grønn, creme, sort, grå, brun ++.

Vi har mulighet til å fotografere ute på lokasjon, men da tilkommer et lokasjonsgebyr avhengig av sted.

Du/dere velger selv åssen type bakgrunn , samt stil dere ønsker på bildene.

Klær og styling står man for selv og man kan gjerne ha med seg rekvisita slik som ballonger, hatter, solbriller ++.

Det er en fordel å komme ferdig sminket/ordnet, og klar til fotograferingstimen.

Bedrifts       

Portrett.

scroll

En total digitalisering av dine ansatte og konsulenter 

En digital portrett portfolie er en solid investering på selskapets markedsføringspotensiale.

Bilder beriker alle typer sider og bringer visualisering til teksten som oppføres. Når selskapet ditt velger å bestille en portrett pakke hos oss, slipper du stressen ved planlegging, optimalisering og cropping av bilder.

Vi møter opp i dine lokaler og setter opp en liten studio hvor vi tar bilder av ansatte. Vi hjelper til med hele prossessen og leverer brukerklare bilder både til web, pdf, epost og print.

Dimensjoner kan du selv velge og bildene leveres i forskjellige formater etter forespørsel. Vi har også en online database der du kan ha tilgang til bilder av ansatte hvor enn du er.

Dersom du skulle ha spesielle ønsker som store portrett til plakater, reklamer eller hele websider kan vi også tilfredstille disse.

Spørsmål: Hvis ansatte har sluttet, kan vi fortsatt bruke bildet?

Svar: Hvis den ansatte har gitt samtykke til dette på forhånd, der det tydelig kommer frem at bildet kan brukes også etter endt arbeidsforhold så kan bildet brukes. Ellers så må bildet fjernes, dersom den aktuelle personen ber om det.

 

Spørsmål: Hvor lang tid tar portrett fotografering av ansatte?

Svar: I snitt så beregner vi 10 minutter per person, utenom opprigging og klargjøring. Ved fotografering av større antall ansatte så vil vi kunne ta portrettene over flere dager

Spørsmål: Hva slags klær anbefaler dere til portretter?

Svar: Ensfargede klesplagg vil være å anbefalle. Dersom dere har bestemt dere for en bestemt bakgrunnsfarge som grå eller lyseblå, kan det også være meget lurt å ikke ha på seg samme farge som bakgrunnen. Unngå striper og mønstre (Houndstooth) da disse vil både øke størrelsen på bildet (tenk små størrelser på nett) og samtidig komplisere redigering og fjerning av elementer som flekker, misfarger eller bomull, dersom dette ønskes.

 

Spørsmål: Hva slags bakgrunn anbefalles, ser mange bedrifter bruke forskjellige bakgrunnsfarger

Svar: Valg av farge er egentlig helt opp til deres bedrift. Mange bedrifter velger oftest lysegrå eller lyseblå til profilbilder av ansatte.

Hvit fargen er kun å anbefale dersom sidene bildene skal vises på er hvit bakgrunn, og husk at hvit bakgrunn og gjennomsiktig er to forskjellige ting.

Solid farger kan senere konverteres til gjennomsiktig bakgrunn med redigering.

 

 

Har du allerede portretter av ansatte, men er ikke helt fornøyd?

Fortvil ikke! Beskriv hva du ønsker redigert og hva som skal endres, så gir vi deg et godt tilbud på våre Photoshop tjenester.

Noen vanlige spørsmål angående fotografering av ansatte

Kontakt Oss 

Holmsildgata 16, 6090 Fosnavåg

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Linkedin - Grå Circle

© 2019 by Knut Petter´s foto AS